Back to the top

ОТВЪД СВОБОДАТА

#СИСТЕМА

Вторият епизод се фокусира върху турболентната атмосфера в политически аспект и особеностите на управлението на този пандемониум от кризи. Април ще Ви запознаем с всички участници, които разказаха от първо лице за последните 2 години, в условия на пандемия.

Протести срещу мерки, правителство и модели, поредица избори, спектакъл на абсурда, използване на думи със синтактично насищане, историческо изостряне на социални неравенства, плодове на дезинформацията, политически и икономически колапс. България – криминален психотрилър в реално време или социален експеримент?

"Когато кризата със Covid-19 започна... не само ние като хора и професионалисти не бяхме готови за нея, но за съжаление за нея не беше готово и управлението на държавата, а именно нашето правителство. " М.К.

Bulgaria-COVID-1

Как се отрази пандемията в политически план?

В политически план, това което се разви последните 18 месеца, започна преди 50-60 години… 70.

Е.Б

Какво е качеството на обработка на данни и анализи, с цел управление на кризата?

България е европейски шампион в подмяната на данни. Абсолютно категорично и отговорно го казвам. Ще го повторя – България е европейски шампион в подмяната на данни. Да започнем оттам, че България не събира данни по много въпроси и в много сфери, за които повечето европейски държави събират данни.

Н.Ц.

Разказваме историята от последните 2 години в България, свързана с политическата обстановка и упралвнието на кризата. В епизода участват личности от обществото ни, с разнородна връзка и досег с проявленията и въздействието на пандемията, практикуващи в широк професионален спектър и различна степен на публичност – специалисти от сферата на комуникация, социални грижи и услуги, юристи, кандидати за депутати, психотерапевти, журналисти и активисти.

Отвъд всяка лична история всички живеем и участваме в обща.

Следвайте каналите ни и споделете страницата с приятели 💛

СОЦИАЛЕН ДОКУМЕНТАЛЕН ПРОЕКТ
автор на идеята ЕМИЛ ДЕНЕВ изпълнителен продуцент ЛИДИЯ ПЕЙЧЕВА оператори ЯВОР ГЕОРГИЕВ
ХРИСТО БОЕВ и СТОИЛ ВЪТЕВ
продукция ЕЛ МОМЕНТУМ

Този проект се осъществява с финансовата подкрепа на НФК по програма "Социално ангажирани изкуства" за развитие, продукция и популяризиране и „ПРОГРАМА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ НА ЧАСТНИ КУЛТУРНИ ОРГАНИЗАЦИИ“ за постпродукция и разпространение.